Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

PRIJAVITE SE NA MEĐUNARODNU STUDENTSKU RAZMJENU NA VELEUČILIŠTE „NIKOLA TESLA“ U GOSPIĆU (REPUBLIKA HRVATSKA)

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 4.9.2023. u 00:00h

Na osnovu dobivenog ERASMUS+ projekta sa institucijom Veleučilište „Nikola Tesla“ iz Gospića pozivamo studente da se prijave za studentsku razmjenu u Republiku Hrvatsku.

Mogućnost za prijavu imaju sljedeći studenti:

Studenti studijskog programa Saobraćaj (Cestovni saobraćaj i Željetnički saobraćaj) koji se u akademskoj 2023/2024 godini upisuju na 2. godinu studija

Studenti studijskog programa Saobraćaj (Cestovni saobraćaj) koji se u akademskoj 2023/2024 godini upisuju na 3. godinu studija

Studentima je omogućen odlazak u Republiku Hrvatsku, na instituciji Veleučilište „Nikola Tesla“ u Gospić, gdje bi pohađali nastavu u zimskom semestru. Više informacija u veleučilištu možete pronaći na https://www.velegs-nikolatesla.hr/.

 

Studenti bi dobili mjesečni džeparac od 800 EURA koji bi imali na raspolaganju dok borave tamo uz plaćene troškove puta.

Svi prijavljeni studenti će biti rangirani na osnovu dosadašnjeg uspjeha u školovanju, odnosno na osnovu ostvarenog prosjeka ocjena.

Krajnji rok za prijavu je: 18.09.2023. godine.

Studenti se mogu prijaviti na e-mail: iro@ceps.edu.ba

Broj mjesta je ograničen.

Nakon prijave studenata, za zainteresovane će biti održana detaljna prezentacija gdje će se upoznati sa svim informacijama potrebnim za putovanje i boravak u Republici Hrvatskoj.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.