Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

ODRŽANA VJEŽBA IZ PRVE POMOĆI ZA STUDENTE ZDRAVSTVENIH STUDIJA |

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 29.5.2023. u 09:33h

U organizaciji Visoke škole “CEPS-Centar za poslovne studije“ Kiseljak, a u suradnji sa Crvenim križem općine Kiseljak, točnije Timom mladih prve pomoći Crvenog križa općine Kiseljak, danas je, u kabinetu zdravstvenih studija održana vježba na temu "Osnove pružanja prve pomoći" za studente studijskog programa Zdravstvene studije.

U ime organizatora, nazočnima se obratio Pred. VŠ Mateo Vukoja, uputivši riječi dobrodošlice kao i svrhu održavanja vježbe na pomenutu temu i važnost poznavanja pružanja prve pomoći u svakodnevnim životnim situacijama. 

Teorijski i praktični dio vježbe prezentirali su predstavnici Crvenog križa općine Kiseljak i Tima mladih prve pomoći gdje su studenti nakon odslušanog teorijskog a posebice direktnog učešća na praktičnom dijelu savladali osnove pružanja prve pomoći u različitim nepredviđenim životnim okolnostima i stanjima opasnim po život ljudi. 

"Povezivanje sa Crvenim križem općine Kiseljak na obostrano zadovoljstvo, sa postojećom infrastrukturom i vizijom našeg nastavnog kadra zasigurno podižemo kvalitet obrazovanja na studijskom programu Zdravstvene studije za dobrobit sadašnjih, budućih studenata te cijele akademske zajednice" poručuje doc. dr. Mirzo Selimić, direktor.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.