Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

EDUKACIJSKI PROGRAM CJELOŽIVOTNOG UČENJA “VIRTUAL CRASH 5.0“

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 20.12.2022. u 09:50h

Tokom ljetnog semestra 2022. godine, Visoka škola “CEPS-Centar za poslovne studije“ Kiseljak je organizovala edukacijski program cjeloživotnog učenja za studente, pod nazivom VIRTUAL CRASH 5.0, prilikom kojeg su studenti imali priliku da ovladaju stručnim znanjem iz oblasti sigurnosti cestovnog saobraćaja. Tokom edukacijskog programa cjeloživotnog učenja se radilo na simulacijama saobraćajnih nezgoda u cestovnom saobraćaju. Nakon uspješno završenog edukacijskog programa cjeloživotnog učenja “Virtual crash 5.0“, polaznicima su uručeni Certifikati. Edukacijski program cjeloživotnog učenja “Virtual crash 5.0“ je realizovan od strane nastavnika CEPS-a i stalnog sudskog vještaka saobraćajne struke Cinac Džemala.

Cilj edukacijskog programa cjeloživotnog učenja “Virtual crash 5.0“ je podizanje nivoa znanja i vještina studenata za buduću karijeru u području Sigurnosti cestovnog saobraćaja.

Visoka škola “CEPS-Centar za poslovne studije“ Kiseljak će i u narednom periodu nastaviti pružati aktivne edukacije studentima, a sve to s ciljem što bolje pripreme studenata za predstojeće životne izazove u struci.

 

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.