Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

ZAVRŠENA MEĐUNARODNA LJETNA ŠKOLA "ANALIZA I UPRAVLJANJE OPERATIVNIM RIZICIMA POSLOVANJA“

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 25.6.2022. u 10:07h

Dana, 24.06.2022. godine završena je Međunarodna ljetna škola "Analiza i upravljanje operativnim rizicima poslovanja ". Ljetnu školu pohađalo je više od 50 profesionalaca iz oblasti zaštite na radu, zaštite od požara, saobraćaja, ekonomije, IT-a, sigurnosti, volontera nevladinog sektora, te studenata iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske.

Ovaj internacionalni projekat necikličnog oblika obrazovanja realizovala je Visoka škola „CEPS – Centar za poslovne studije“ iz Kiseljaka u partnerstvu sa Općinom Kiseljak, Veleučilištem Velika Gorica (Republika Hrvatska), Fakultetom za menadžment Univerziteta u Prešovu (Slovačka), MIT Univerzitetom (Republika Sjeverna Makedonija) Visokom školom modernog biznisa (Republika Srbija), Visokom školom „Logos centar iz Mostara“, Panevropskim Univerzitetom „Apeiron“ iz Banja Luke, Asocijacijom za korporativnu bezbjednost (Republika Sjeverna Makedonija), Asocijacija za upravljanje rizicima (INZA Group-om) i Ministarstvom unutrašnjih poslova BPK Goražde. Sponzori projekta su UNIS institut za ekologiju, zaštitu na radu i zaštitu od požara d.o.o. Istočno Sarajevo, Transkop d.o.o Tuzla, Eding Telecom Društvo za proizvodnju i usluge d.o.o Sarajevo, Dental Aesthetics Centar Kiseljak, HiH d.o.o. Živinice, SM Transkop d.o.o Banovići, Transkop d.o.o Tuzla, Sarajevski kiseljak d.o.o i Bar floor d.o.o Kiseljak.

Studenti i profesionalci su zadovoljni prezentiranim i viđenim teorijskim i praktičnim sadržajima. Ovim programom polaznici su unaprijedili svoja znanja i stekli nove vještine koje će im sigurni smo pomoći u analizi i upravljanju operativnim rizicima na nivou funkcije u poslovnim organizacijama.

Polaznicima je dodijeljeno Uvjerenje Visoke škole „CEPS – Centar za poslovne studije“ iz Kiseljaka kojim se potvrđuje da je polaznik ispunio sve obaveze propisane programom Međunarodne ljetne škole, i koje nosi 3 ECTS kredita.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.