Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

CEPS KISELJAK NA SKUPŠTINI MREŽE CIVINET

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 30.6.2021. u 12:26h

Dana 18.06.2021. godine u Šibeniku je održana 8. godišnja Skupština mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE, čiji je član i naša visokoškolska institucija. Na stkupštini je prisustvovao Pred. VŠ Nermin Palić, voditelj studijskog programa Promet/saobraćaj. U okviru skupštine održan je okrugli sto o mjerama održive urbane mobilnosti u turističkim destinacijama.

U prijepodnevnom dijelu programa održana je Skupština, na kojoj je usvojen plan rada djelovanja mreže u 2020. i 2021., izmjene Statuta te Politička izjava mreže za 2021. godinu.U nastavku su prikazane novosti u kohezijskoj politici za JLP(R)S i plan financiranja u sljedećem programskom razdoblju, u kojem su velika sredstva planirana za promet. Predstavnik Generalne uprave za mobilnost i promet Europske unije Maja Bakran uključila se online i predstavila novu europsku Strategiju za održivu i pametnu mobilnost.

U nastavku smo poslušali zanimljive primjere dobre prakse članova mreže iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i BiH-a. Program je završen panel raspravom "Pametna mobilnost u turističkim destinacijama za postizanje mjera održive urbane mobilnosti". Na kraju je kao jedan od najvećih problema istaknuta sezonalnost.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.