Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

UČEŠĆE NASTAVNIKA VISOKE ŠKOLE CEPS NA ONLINE MEĐUNARODNOJ SEDMICI NA KODOLÁNYI JÁNOS UNIVERZITETU U MAĐARSKOJ

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 19.4.2021. u 08:39h

U periodu od 08.04-14.04.2021. godine nastavnici Visoke škole „CEPS – Centar za poslovne studije“ prisustvovali su 10. Međunarodnoj sedmici u organizaciji Kodolányi János University, a koja se održala online. Bogat program obuhvatio je predavanja/seminare koja su učesnici iz međunarodnih partnerskih visokoškolskih ustanova održali na engleskom jeziku. Učešće na ovoj manifestaciji su uzeli predstavnici visokoškolskih institucija iz Japana, Njemačke, Italije, Rusije, Rumunije, Albanije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Poljske, Kazahstana, Gruzije, Portugala i Turske.

Prvi dan programa bio je rezervisan za upoznavanje svih prisutnih partnerskih univerziteta, pa tako i naše Visoke škole „CEPS-Centar za poslovne studije“, koju je prezentovao Pred. VŠ Nermin Palić.

Također, tokom ove manifestacije, Pred. VŠ Nermin Palić je, studentima Kodolányi János University putem MS Teams platforme, održao predavanja na temu „Transformacija urbane mobilnosti“. Studenti su imali priliku da se kroz ovaj kratki seminar upoznaju sa osnovama održive urbane mobilnosti, integrisanim urbanim planiranjem i Avoid-Shift-Improve (ASI) okvirom za razvoj održive urbane mobilnosti.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.