Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

POTPISAN SPORAZUM O IZVOĐENJU STUDENTSKE PRAKSE KROZ STUDENTSKI PROGRAM „LJETNA ŠKOLA 2024“ U KOMPANIJI ADRIATIC METALS BH D.O.O.

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 25.6.2024. u 12:44h

Nakon završene konkursne procedure, dana 21.6.2024. godine, student završne godine studijskog programa Zaštita na radu i zaštita od požara, Derviš Nezić zvanično je potpisao ugovor o studentskoj praksi u okviru programa „Ljetna škola  2024“. Ugovor je potpisan između studenta, Visoke škole „CEPS-Centar za poslovne studije“ Kiseljak i kompanije Adriatic Metals BH d.o.o.

Program prakse,  kojeg organizuje i implementira Adriatic Metals BH d.o.o. u sklopu razvijenog studentskog programa unutar kompanije, predstavlja priliku da student praktično primjeni teorijska znanja stečena na Visokoškolskoj ustanovi, te služi za otkrivanje talentovanih mladih profesionalaca koji pokazuju snažnu spremnost za učenje i usvajanje sistema i metoda rada, te vrijednosti koje promovira Adriatic Metals BH d.o.o.

Prema ugovoru, praksa će biti implementirana u trajanju od 30 dana, sa početkom od 01.07.2024. do 30.07.2024. godine, a student će tokom tog perioda boraviti u prostorijama kompanije u Varešu. Student će prema usklađenoj programskoj matrici raditi na poslovima zaštite i sigurnosti na radu. Praksu i boravak u cijelosti će snositi Adriatic Metals BH d.o.o.

Izuzetno nam je zadovoljstvo što nastavljamo uspješnu saradnju s CEPS-om, te nas raduje što i ove godine imamo studenta CEPS-a koji sudjeluje u našem programu Ljetne škole. Naša saradnja je intenzivna, a to potvrđuje i podatak da je upravo student CEPS-a,  prošlogodišnji učesnik ovog programa, po završetku kod nas dobio posao i već gotovo godinu dana uspješno radi u našem odjelu za zdravlje i sigurnost na radu. Ovo je jasan pokazatelj naše predanosti pružanju podrške mladim talentima i jačanju njihovog profesionalnog razvoja u našoj industriji“, istakli su ovom prilikom iz Adriatic Metals BH.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.