Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

RADNI SASTANCI NA ŠKODA AUTO UNIVERZITETU

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 28.6.2019. u 11:29h

U protekloj sedmici, od 17.06.2019. – 21.06.2019. godine nastavnici Visoke škole „CEPS – Centar za poslovne studije“ u Kiseljaku boravili su u Češkoj Republici, na partnerskom univerzitetu Škoda Auto.

Razlog odlaska bili su sastanci vezano za prethodno implementirane ERASMUS+ projekte, te buduće projekte za koje su već obezbjeđena sredstva kroz EU programe. Ustanovljeno je da su svi prethodni projekti uspješno implementirani, sa velikim zadovoljstvom obje institucije.

Glavna tema sastanaka bile su studentske prakse, koje su jako važne za naše studente, u svrhu sticanja kvalitetnih znanja i prakse u Evropskoj uniji. Utvrđeno je da će skoro svi studijski programi (osim studija Sigurnosti i Zdravstvenih studija) moći boraviti na studentskoj praksi u Češkoj Republici i to u nekoj od renomiranih kompanija, kao što je Škoda Auto.

Studenti Visoke škole „CEPS – Centar za poslovne studije“ u Kiseljaku mogu očekivati pozive na međunarodnu praksu u budućem periodu, ali i za studiranje na Škoda Auto Univerzitetu.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.