Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

CEPS KVALITETAN I POUZDAN PARTNER HRVATSKIH VISOKOŠKOLSKIH INSTITUCIJA

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 3.6.2019. u 22:12h

U organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU, u periodu od 28-29.05.2019. na Sveučilištu Rijeka održan je „Uvodni sastanak s Erasmus koordinatorima: Erasmus+ Natječaj 2019., aktivnosti KA103 i KA107“.

Priliku da prisustvuje ovome sastanku imao je predstavnik Visoke škole „CEPS – Centar za poslovne studije“ Kiseljak, Pred. VŠ Mirza Kulenović, koji je dobio poziv za učešće, zbog, kako kažu iz Agencije: „institucije koja se pokazala kao pouzdan i kvalitetan partner nekoliko hrvatskih visokih učilišta“. Nastavnik je učestvovao na diskusiji u drugom danu programa, pri čemu je objasnio ulogu partnerske institucije u KA107 projektima.

Visoka škola „CEPS – Centar za poslovne studije“ Kiseljak je prepoznata u BiH, kao i regionu, kao moderna visokoškolska institucija koja teži sticanju međunarodnih znanja i kompetencija, interkulturalne svijesti, razvijanja i motiviranja studenata na mobilnosti za studiranje, ali i prakse. Vjerujemo da ćemo nastaviti biti najbolji u ovim aktivnostima i u budućnosti.

 

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.