Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

UPRAVLJANJE KRIZNOM SITUACIJOM “ZLATNI SAT“

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 18.11.2022. u 19:16h

Dana, 12.11.2022. godine, Visoka škola “CEPS-Centar za poslovne studije“ Kiseljak je organizovala pokaznu vježbu, pod nazivom UPRAVLJANJE KRIZNOM SITUACIJOM “ZLATNI SAT“, prilikom koje se demonstrirao postupak izvlačenja unesrećenog lica iz vozila nakon dešavanja saobraćajne nezgode od strane pripadnika vatrogasne jedinice Kiseljak. Tom prilikom su se koristili hidraulički alati za rezanje prevrnutog vozila. Nakon demonstrativne akcije spašavanja unesrećenog lica se pristupilo vršenju Uviđaja od strane policijskih službenika Policijske uprave Kiseljak i stalnog sudskog vještaka saobraćajne struke Cinac Džemala.

Cilj pokazne vježbe je podizanje nivoa znanja i vještina studenata za buduću karijeru u području Sigurnosti saobraćaja, Kriminalistike, Zaštite na radu i zaštite od požara i Zdravstvenih studija.

Visoka škola “CEPS-Centar za poslovne studije“ Kiseljak će i u narednom periodu nastaviti pružati aktivne edukacije studentima, a sve to s ciljem što bolje pripreme studenata za predstojeće životne izazove u struci.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.