Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

VISOKA ŠKOLA „CEPS-CENTAR ZA POSLOVNE STUDIJE“ U KISELJAKU KAO PRIMJER DOBRE PRAKSE U PODRUČJU MEĐUNARODNE SARADNJE

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 4.11.2022. u 09:15h

Tokom akademske 2021/2022 godine, Visoka škola „CEPS-Centar za poslovne studije“ u Kiseljaku bila je jako aktivna na mnogim poljima, a posebno pri organizaciji aktivnosti kao što su: programi cjeloživotnog učenja, međunarodne studentske konferencije te organizacija međunarodne ljetne škole. Implementiran je i veliki broj ERASMUS+ mobilnosti studenata  i nastavnika.

Posebno je potrebno istaći saradnju s Veleučilištem u Bjelovaru, s kojim je CEPS uspio uspješno i u potpunosti implementirati KA171 projekat. Pored toga, ove dvije institucije su bili organizatori međunarodne studentske konferencije „Održivi razvoj u tvojim rukama“ na kojoj su učestvovali studenti sa visokoškolskih institucija iz Bjelovara, Kiseljaka, Mostara, Sarajeva, Banja Luke i Gospića.

Imajući to u vidu, na nacionalnom tematskom sastanku 3.11.2022. godine, u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU Republike Hrvatske, saradnja između Visoke škole CEPS i Veleučilišta u Bjelovaru je istaknuta kao primjer dobre prakse u području suradnje s visokoškolskim institucijama izvan EU.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.