Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

UPRAVLJANJE KRIZNOM SITUACIJOM “ZLATNI SAT“

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 2.11.2022. u 20:24h

Visoka škola “CEPS-Centar za poslovne studije“ Kiseljak organizuje pokaznu vježbu, pod nazivom UPRAVLJANJE KRIZNOM SITUACIJOM “ZLATNI SAT“. Pozivaju se svi zainteresovani studenti da prisustvuju istoj.

Pitate se o čemu se radi? Zlatni sat predstavlja vrijeme od 60 minuta – od nastanka ozlijede – u kojem treba pružiti pomoć unesrećenom, jer tada pacijent ima najveće šanse za preživljavanjem

Cilj pokazne vježbe je podizanje nivoa znanja i vještina studenata za buduću karijeru u području Sigurnosti saobraćaja, Kriminalistike i Zaštite na radu i zaštite od požara. Unutar pokazne vježbe će se demostrirati brza reakcija žurnih službi, izvlačenje unesrećenog iz prevrnutog vozila od strane profesionalne vatrogasne jedinice Kiseljak, te će se demonstrirati postupak obavljanja uviđaja od strane nadležnih službenih lica i stalnog sudskog vještaka saobraćajne struke.

Pokazna vježba će biti organizovana 12.11.2022. godine u 11:00 sati ispred visokoškolske ustanove “CEPS-Centar za poslovne studije“ Kiseljak.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.