Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

ERASMUS+ ISKUSTVO STUDENATA IRFANA BABIĆA I AMILA AGANOVIĆA (UNIVERZITET U LEONU)

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 11.8.2022. u 12:16h

StudentI Irfan Babić i Amil Aganović su tokom ljetnog semestra putem ERASMUS+ razmjene studenata boravili u Španiji na Univerzitetu u Leonu, na kom su pohađali predmete utvrđene ugovorom o učenju (Learning Agreement). Njihovo ERASMUS+ iskustvo prenosimo u nastavku.

„Pohađanje studija na Univerzitetu u Leonu za mene je bilo jedno predivno iskustvo. Bilo je poprilično izazovno jer većina ljudi ne govori engleski jezik. No, bit ERASMUS+ mobilnost nije samo da bi se otišlo u drugu državu da studiraš već i da se naučiš samostalno izboriti sa svim situacijama s kojima se susretneš. Osoblje fakulteta je bilo jako prijatno i uvijek na raspologanju za svaku potrebnu pomoć. Tokom studija smo steklii brojna prijateljstva, ne samo sa kolegicama i kolegama iz Španije već i iz mnogih drugih zemalja, poput Hrvatske, Francuske, Rumunije, Pakistana, Maroka i Jordana, pa čak i iz Bosne i Hercegovine.

Želili bi se zahvaliti upravi Visoke škole „CEPS-Centar za poslovne studije“ u Kiseljaku i Uredu za međunarodnu suradnju i razvoj karijere na pruženoj prilici da odemo u Leon i steknemo nova znanja u oblasti IT-a. Sve u svemu, za nas je to bilo jedno lijepo životno iskustvo koje ćemo dugo pamtiti.

Za kraj, toplo preporučujemo svim studentima koji imaju mogućnost da se prijave na ERASMUS+ razmjenu studenata, jer ovakva prilika se ne propušta.“

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.