Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

IMPLEMENTACIJA ERASMUS+ DOLAZNE MOBILNOSTI AKADEMSKOG OSOBLJA IZ ŠPANIJE I TURSKE

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 27.5.2022. u 07:59h

a Visokoj školi “CEPS-Centar za poslovne studije” u Kiseljaku u razdoblju od 16. do 20. maja 2022. godine putem Erasmus+ programa boravili su profesori sa visokoškolskih institucija iz Španije i Turske. Među akademskim osobljem koje je stiglo iz Španije su bili Abel Valido Morán (Institut Joan Brossa iz Barcelone), Ángel Salvador Almodóvar Caballero (CIPFP Luis Suñer Sanchis iz Valencie), Israel Ramiro Garcia (IES Alfonso VIII iz Cuence), Tania Belloso Beltrán (IES El Lago iz Madrida), Juan Ruiz Fernandez i Balbino Quesada Yáñez (IES Gregorio Prieto iz Valdepeñasa), a iz Turske Ragıp Erol Güven (Altınbaş University iz Istanbula).

Tokom petodnevne posjete profesori su, pored obilaska učionica za praktičnu nastavu Visoke škole CEPS održali i sastanke sa svim službama vezano za buduću međuinstitucijsku saradnju i apliciranje na projekte Evropske unije.

U istoj sedmici Ured za međunarodnu saradnju i razvoj karijere na CEPS-u je ugostio i predstavnike drugih institucija iz Španije koji su na razmjeni u Bosni i Hercegovini, te uspostavio kontakte za buduću saradnju.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.