Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

MEĐUNARODNA RAZMJENA NASTAVNOG OSOBLJA U OKVIRU ERASMUS+ PROGRAMA SA „EURO COLLEGE“ KUMANOVO REPUBLIKA SJEVERNA MAKEDONIJA

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 27.5.2022. u 07:57h

U periodu od 16.05.2022. do 21.05.2022. godine predstavnici Visoke škole „CEPS – Centar za poslovne studije“ Kiseljak direktor dr. sc Mirzo Selimić, predsjednik Senata prof. dr Zenaid Đelmo i voditelj studija Informacijskih tehnologija Pred. VŠ  Samir Ščetić su u okviru ERASMU+ programa mobilnosti  nastavnog osobolja boravili u Kumanovu, Republika Sjeverna Makedonija, na partnerskoj insituciji PVPU Euro College Kumanovo gdje su imali priliku da se upoznaju sa radom visokoškolste institucije.

Pred. VŠ Samir Ščetić je održao predavanje na temu „Vizualno predstavljanje podataka pomoću alata za poslovnu inteligenciju“ i prezentaciju Visoke škole, te partnere upoznao o razvoju, statusu i planovima Visoke škole „CEPS“ za naredni period.

Vrijedno je spomenuti da su se obje visokoškolske institucije izrazile zadovoljstvo i želju za nastavkom suradnje i apliciranju na Evropske projekte, kao i buduću implementaciju međunarodnih suradnji.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.