Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

NA VISOKOJ ŠKOLI „CEPS – CENTAR ZA POSLOVNE STUDIJE“ ODRŽANI ERASMUS+ INFO DANI 2021

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 30.12.2021. u 15:32h

Visoka škola „CEPS – Centar za poslovne studije“ Kiseljak je u četvrtak, 02.12.2021. u 13 sati u konferencijskoj sali održala ERASMUS+ info dane za nastavno osoblje.

ERASMUS (engl. European Community Action Scheme for the Mobility of University Students) Program aktivnosti Evropske Zajednice namjenjen mobilnosti univerzitetskog osoblja je obrazovni program Evropske zajednice u oblasti visokog školstva namjenjen studentima, profesorima i visokoškolskim institucijama.

Na ERASMUS+ info danu prisutni su imali priliku upoznati se sa mogućnostima odlaska na razmjenu na strane visokoškolske institucije sa kojima Visoka škola „CEPS – Centar za poslovne studije“ ima potpisane projekte mobilnosti. Detaljno su pojašnjeni načini apliciranja, date sugestije pri organizaciju putovanja, rezervaciji letova, smještaja. Također, prezentirani su i primjeri dobre prakse sta Training i Teaching opcije, te istaknuti svi benefiti ovog programa. Istaknuta su i određena upozorenja i Covid19 protokol na aerodromima i pri ulasku u određene države.

Prezentaciju sa radionice možete preuzeti na sljedećem linku.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.