Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

ODRŽAN RADNI SASTANAK S PREDSTAVNICIMA INTERNATIONAL SLAVIC UNIVERSITY (ISU) „GAVRILO ROMANOVICH DERZHAVIN“

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 16.11.2021. u 10:58h

U prostorijama Visoke škole „CEPS – Centar za poslovne studije“ Kiseljak održan je sastanak s PhD Jordan Gjorchevom, predsjednikom upravnog odbora International Slavic University (ISU) „Gavrilo Romanovich Derzhavin“ iz Sjeverne Makedonije i njegovim kolegama profesorima. Sastanku su ispred Visoke škole „CEPS - Centar za poslovne studije“ Kiseljak prisustvovali referent za međunarodnu saradnju i razvoj karijere, menadžer za kvalitet, kao i kolege profesori studijskog programa Informacijske tehnologije .

Tema sastanka je bila međunarodna saradnja i povezivanje ovih institucija kroz ERASMUS+ aktivnosti, kao i učešće na međunarodnim projektima izgradnje kapaciteta, unapređenja stručnog osoblja i osiguranja kvalitetnijeg obrazovanja studenata. Posebno je naglašena saradnja sa studijskim programima Poslovna ekonomija, Informacijske tehnologije, Zaštita na radu i zaštita od požara kao i Studij sigurnosti.

Pored radnog sastanka, upriličen je obilazak učionica za praktičnu nastavu na Visokoj školi „CEPS-Centar za poslovne studije“ Kiseljak.

Više informacija o International Slavic University (ISU) „Gavrila Romanovich Derzhavin“ možete pogledati na oficijelnoj stranici univerziteta: https://msu.edu.mk/?lang=en.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.