Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

VISOKA ŠKOLA “CEPS-CENTAR ZA POSLOVNE STUDIJE” KISELJAK SPONZOR MALONOGOMETNOG TURNIRA U VOGOŠĆI

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 8.9.2021. u 10:37h

Visoka škola “CEPS-Centar za poslovne studije” nastoji da stvori dobre odnose sa društvenom zajednicom i to ne samo na lokalitetu svoje općine već i šire. Shodno tome, CEPS je pokazao interes i uključio se kao jedan od sponzora malonogometnog turnira održanog u Vogošći iz koje dolazi poprilično veliki broj studenata.

Malonogometni turnir, prvi po redu, pod nazivom “CEPS-mini gol” održan je u subotu i nedelju (4. i 5. septembra/rujna) na području općine Vogošća. Na turniru je učestvovalo 6 ekipa za koje su isključivo nastupali igrači nastanjeni u ovoj općini.

Prvo mjesto na turniru osvojio je “DIF” koji je u finalu bio bolji od ekipe “Žuta podmornica”, za koju je inače nastupao i naš uposlenik, predavač VŠ Semir Oglečevac. Treće mjesto osvojila je ekipa “Bordo mahala”. Na kraju same manifestacije uručene su nagrade za najbolje prve tri ekipe, kao i najboljem igraču i strijelcu turnira. Druženje učesnika, organizatora i mještana Vogošće se poslije nastavilo uz roštilj i muziku. Vrijedi napomenuti da su sav taj događaj, kao i manifestacija samog turnira prošli u jednoj lijepoj i pozitivnoj atmosferi što je zapravo i bio glavni cilj ove manifestacije.

Visoka škola “CEPS-Centar za poslovne studije” nastojat će i u budućnosti podržavati ovakve manifestacije,  čime se pozitivno utiče na mlade i gradi dobar odnos sa društvenom zajednicom.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.