Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak

AMBASADORICA REPUBLIKE INDONEZIJE U BOSNI I HERCEGOVINI POSJETILA VISOKU ŠKOLU „CEPS - CENTAR ZA PO

✓ Poslovna ekonomija ✓ Promet ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 23.1.2018. u 09:56h

Ambasadorica Republike Indonezije u Bosni i Hercegovini Nj.E. AMELIA Achmad Yani posjetila je u Kiseljaku Visoku školu „CEPS - Centar za poslovne studije“ i tom prilikom razgovarala sa menadžmentom o mogućnosti uspostave saradnje i razmjene iskustava ove visokošlkolske ustavnove sa nekim od  Univerziteta u Džakarti. Impresionirana  programom edukacije  i mladim rukovodećim nastavničkim kadrom Visoke škole, te postignutim rezultatima u dosadašnjem radu, istakla da bi  2018. godina mogla biti godina novih odnosa u razmjeni univerzitetskih iskustava univerziteta BiH i Indonezije.

Ambasadorica Yani je predložila da  nekoliko predavača iz različitih oblasti sa Visoke  škole „CEPS –„Centar za poslovne studije“  posjeti Indoneziju gdje bi indonežanskim studentima održali predavanja iz oblasti kojima se bave: sigurnost, ekonomija, saobraćaj ili drugim za koje se pokaže interes i na taj način otvore put dalje saradnje u oblasti obrazovanja.

O aktivnostima CEPS-a informisali su Pred. VŠ Mirzo Selimić, direktor, Pred. VŠ Mirza Kulenović, voditelj Službe za međunarodnu saradnju i voditelj studijskog programa Poslovna ekonomija, Pred. VŠ Nermin Palić, menadžer za kvalitet i voditelj studijskog programa saobraćaj i Sekretar Zajedničke službe Sekretarijata Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine gospodin Kenan Vehabović.

Novosti

<< Prošla 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... Sljedeća >> 
Visoka škola "CEPS-Centar za poslovne studije" Kiseljak, Ul. Josipa bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak · 2020.